2004-01 Jeugd kampioenschap HF PNHDB

Bij de halve finales van Noord-Holland voor het jeugddammen werden de pupillen (kinderen geboren in 1991, 1992 en 1993) in vijf groepen van acht spelers verdeeld, waarvan in iedere groep de beste twee zich plaatsten voor de finale.
Ben Jansen Verplanke wist zich overtuigend te plaatsen door in zijn groep al zijn partijen te winnen. Maar ook zijn zusters Iris en Machteld wisten zich te plaatsen door allebei tweede te worden in hun groep. Een unieke prestatie dat drie kinderen uit een
gezin zich weten te plaatsen bij de beste tien van Noord-Holland.
Ook Richard Bos wist zich door een tweede plaats in zijn groep te plaatsen voor de finale.
Brian Tool, die vorig jaar nog als 4e eindigde in de finale, zat nu in de sterkste groep en werd ondanks goed spel 3e en was daarmee uitgeschakeld.
Debutant Jaimey de Jong wist zich niet te plaatsen voor de finale, maar hij liet wel een paar goede partijen zien.

2004-02 Jeugd kampioenschap Finale PNHDB

Kim van Klaveren is Noord-Hollands kampioen geworden bij de meisjespupillen (meisjes geboren in 1991, 1992 en 1993).
De Enkhuizer Damclub overheerste bij de meisjes. Tessa Koopen werd 2e en Iris Jansen Verplanke 3e.

2004-03 Jeugd kampioenschap Sneldammen PNHDB

2004-05- Onderlinge jeugd seizoen 2003-2004

Evenals vorig seizoen hebben wij weer drie/vier groepen, waarbij men kan promoveren, dan wel degraderen. Wanneer alle wedstrijden gespeeld zijn komt er weer een nieuwe ronde.

2004-04-03 Nationale jeugddamdag